金沙娱城乐app下载

@    Membraantoetsenborden:

    Onze membraantoetsenborden zijn gebaseerd op de gepatenteerde ‘金沙娱城乐app下载’-technologie: door middel van een hoge temperatuursvervorming verkrijgen wij toetsen met elastische veerzones en een lange ‘travel’. De keyboards zijn gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en hebben een uitstekende levensduur (tot 6 miljoen indrukkingen).

    Onze techniek biedt diverse voordelen ten opzichte van conventionele membraanschakelaars en deze met metaldomes. De toetsen zijn verkrijgbaar in een breed gamma uitvoeringsvormen, in diverse diameters (tot 35 mm) en verschillende indrukkingskrachten. De toetsenborden inclusief vensters kunnen door middel van een selectieve of volledige shielding (afscherming) storingsvrij gemaakt worden. SMD-Leds, optische fibers en Electroluminescentie kunnen uitstekend aangewend worden als achtergrondverlichting. Naast onze 金沙娱城乐app下载 Dome bieden wij eveneens de gebruikelijke metal domes aan. In bepaalde toepassingen, met bijvb hoge temperaturen, kan deze technologie voordelen bieden.

    Meer info over onze producten?

    De 金沙娱城乐app下载-technologie wordt wereldwijd aangewend voor zeer uiteenlopende toepassingen: van hoge snelheidstreinen tot besturingssystemen en van consumentenproducten tot werktuigmachines